Ne ofrojmë shërbime të dizajnit dhe arkitekturës, me fokus ndaj të ardhmes por me respekt ndaj njerëzve dhe mjedisit. PROJEKTIM & ARKITEKTURË Ne ofrojmë ekspertizë në të gjitha fazat në procesin arkitektonik. Ne jemi një ekip me projektues, arkitektë, krijues dhe inxhinierë. Më tepërarrow_forward Ne ofrojmë konsulencë për veprimtaritë biznesore nga ana menaxheriale dhe këshilla juridike. KONSULENCË PROFESIONALE Këshillime për biznes në fushën e menaxhimit dhe planifikimit për industrinë e ndërtimit dhe industritë tjera. Poashtu ofrojmë këshilla ligjore dhe shërbime juridike. Më tepërarrow_forward Kompania jonë me përkushtim angazhohet në ndërtimin e objekteve banesore dhe jo banesore. NDËRTIM & INXHINIERI Aktivitetet e inxhinerisë. Për ta bërë shërbimin tonë sa më të plotë ne i ofrojmë edhe aktivitetet e inxhinerisë dhe këshillimit teknik. Më tepërarrow_forward
FILOZOFIA JONË BAZOHET NË NJË QASJE KONCEPTUALE TË FRYMËZUAR NGA VIZIONI DHE DIZAJNI

Ne jemi një kompani e konsulencës në industrinë e ndërtimit (arkitekturë, inxhinieri dhe biznes) me seli në Prishtinë.

H&B Consulting është krenare për trashëgiminë e saj. Angazhimi i jonë ka prodhuar projekte dhe intervenime jashtëzakonisht të suksesshme dhe efikase për njerëzit, bizneset dhe mjedisin.

Çdo sukses i yni është rezultat i aftësive tona për të dëgjuar dhe kuptuar nevojën e klientit

Çdo projekt është një proces i hapur, në këtë proces ne ndihmojmë klientët të sfidojnë gjendjen e tyre ekzistuese dhe të punojnë drejt një alternative dukshëm më të mirë, shumë të dëshiruar. Ne ofrojmë udhëzime, ekspertizë dhe përvojë.

01. Konteksti

Observimi dhe analizimi i detalizuar i kontekstit është faza para-rendëse për të vendosur për zgjidhjen më të mirë.

02. Teknologjia

Përzgjedhja dhe përdorimi i teknologjive më të mira së bashku me teknikat më të avancuara e mundësojnë realizimin e një projekti të mirë.

03. Kreativiteti

Kreativiteti është karakteristika dalluese që i jep vlerë, funksionalitet dhe shije artistike projekteve tona. Inovacioni është paradigma jonë.
SHPIRTI DHE SIGURIA E PROJEKTEVE JANË AFARIZMI I SUKSESSHËM DHE SIGURIA

Për këtë arsye H&B Consulting e plotëson mozaikun e shërbimeve me konsulencë në menaxhment, me ofrim të këshillave që ofrojnë siguri të investimeve

Puna dhe projektet e realizuara flasin për ne më mirë se që mund ta bëjmë ne për veten

Faleminderit që na vizituat

Me kënaqësi presim mundësitë për të bashkëpunuar.